Word vrijwilliger!

Happietaria is op zoek naar medewerkers!

Om Happietaria Wageningen ook dit jaar tot een groot succes te maken zijn we van jou als vrijwilliger afhankelijk. We zoeken nog veel mensen voor in de keuken of bediening, voor achter bar, voor het afwassen en voor het voorbereiden van de maaltijden. Dus kom met je kring, studiegenoten of vrienden een avondje helpen voor het goede doel! Opgeven kan hieronder.

Er zijn een aantal opties wat betreft het werk bij Happietaria Wageningen.

  • Als je wilt helpen bij de voorbereiding van het eten word je ’s middags verwacht. Er zijn 2 voorbereidingsshifts: van 13:30 tot 17:30 en van 15:30 tot 17:30. Je kunt hierbij denken aan de volgende taken: taarten bakken, groente snijden, soep maken, tafels dekken, etcetera.
  • Ben je liever ’s avonds aan het werk? Je kunt kiezen uit bediening, bar, afwassen en keuken.  Je begint bij deze taken om 17:00, en je werkt in principe tot 22:30 (als je toch maar één shift kunt komen, tot 20:00, kun je dat het beste apart even aangeven bij Opmerkingen).
    • Als vrijwilliger in de bediening serveer je het eten en drinken van de gasten (horeca-ervaring is niet verplicht).
    • Achter de bar ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de drankjes van gasten, die vervolgens door bediening geserveerd worden.
    • In de keuken help je mee met het bereiden van de maaltijden.

Tussen de shifts door zullen wij voor eten zorgen. Het is wel aan te raden om van te voren nog wat te eten, zodat je niet halverwege erge trek krijgt van alle lekkere etensgeuren. 🙂

Voor verdere vragen kun je mailen naar medewerkers.wageningen@happietaria.nl. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om een keer te komen eten bij Happietaria!Dag Functie (aantal mensen nog nodig)