Happietaria Management Team

Het Happietaria Management Team (HMT) zorgt dat uiteindelijk alles goed geregeld is voor en tijdens Happietaria. Dit doet zij samen met commissies die ieder door één HMT’er wordt aangestuurd. Het HMT vergadert elke week zodat de communicatie tussen commissies optimaal blijft.

Dit jaar bestaat het HMT uit 7 fanatieke studenten van verschillende christelijke studentenverenigingen. Over deze 7 leden zijn alle commissies en taken verdeeld. Door onze verschillende studie-achtergronden en dus interesses, vormen we een divers team, dat elkaar goed kan aanvullen.

Naast het feit dat we bewustwording willen creëren voor het project van dit jaar en hier geld voor willen ophalen, hebben we als HMT nog andere streefdoelen voor Happietaria Wageningen. Zo willen we dit jaar werken aan de thema’s professionaliteit, creativiteit en enthousiasme. Professionaliteit willen we vooral bereiken door de sfeer in het restaurant en een goede prijs-kwaliteit verhouding voor de gasten. We zijn een erg enthousiast HMT en dit willen we ook uitstralen in en rondom Happietaria. Creativiteit willen we laten in verschillende acties en de aankleding van het restaurant.

We hopen U vanaf eind maart te mogen verwelkomen in Happietaria,

Met vriendelijke groet,

HMT Wageningen 2017