Commissies

Sponsor en inkoopcommissie

Deze commissie benadert bedrijven om op deze manier sponsoring binnen te halen. Dit is onmisbaar voor Happietaria. In combinatie hiermee verzorgen zij ook de voorraad van happietaria. Zij zorgen er straks voor dat er genoeg eten is.

Keukencommissie

Deze commissie stelt de menukaart samen en tovert de voorraad om in een heerlijk driegangendiner. Ook regelen zij koks en bereiden zij met elkaar de maaltijden.

Pandcommissie

Deze commissie zorgt ervoor dat er een geschikt pand is. Zij richten dat pand zo in dat het een restaurant wordt. Daarnaast regelen zij ook de juridische zaken.

Medewerkerscommissie 

Happietaria draait door allemaal vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden aangestuurd door de medewerkerscommissie. Zij zorgt er voor dat er altijd genoeg vrijwilligers zijn voor de bediening, koken, voorbereiden, bar en natuurlijk de afwas.

PR-commissie

Deze commissie maakt Happietaria in de omgeving bekend. Hun doel is dat  het restaurant van begin tot het einde vol zit met gasten. Zij beheren de website, ontwerpen communicatiemiddelen, flyeren, hangen posters op en proberen de media te benaderen. Kortom, mensen weten wat Happietaria is door deze commissie.

Bewustwordingscommissie

De bewustwordingscommisie houdt het goede doel  van dit project voor ogen. Zowel binnen Happietaria zelf, als naar alle gasten communiceren zij waar we het allemaal voor doen. Ook denken zij mee met de aankleding, waardoor het doel weer benadrukt wordt.